Cítíte se ve vztahu osaměle? Ubíjí vás věčné dusno? Chybí vám porozumění a opora partnera? Máte se rádi, ale takhle pokračovat nechcete?

PROBUĎTE LÁSKU

ve vašem vztahu

Možná zažíváte podobné situce...

Od narození dětí máte pocit, že se vám obrátil život vzhůru nohama, ale pro partnera se zdánlivě nic nezměnilo, připadá vám to hrozně nespravedlivé a štve vás, že on to vůbec nechápe.

Ráda byste, aby se po návratu z práce věnoval vám a dětem, jenže on má večer pivo s kamarády, volejbal. Cítíte se bezmocná a opuštěná a tak mu děláte scény, ale to je ještě horší.

Pokaždé, když se partner zmíní o kolegyni v práci, cítíte se zle, protože od porodu nemáte chuť na intimnosti a bojíte se, že by se mohl podívat jinam.

Pokaždé, když otevřete vážné téma, partner odejde, shodí to, nebo se pohádáte. Cítíte se chycená v pasti vašich zajetých kolejí.

Oba byste si přáli spokojenou a šťastnou rodinu, jenže máte odlišné představy a nevíte jak je sladit. Bojíte se, že když to takto půjde dál, váš vztah bude jen věčný boj o pravdu, časem se úplně odcizíte a nakonec rozejdete.

Příchod dětí je jedním z nejnáročnějších období vztahu. Z milenců se stáváte rodiči. Potkáváte nové, často těžké situace, a ne vždy to umíte zvládat spolu. Oba se snažíte, ale vzorce z původní rodiny, vaše představy o tom, jak by věci měly fungovat, vám do toho hází vidle. A vy se od sebe vzdalujete.

Ale nemusí to tak být.

Jaké by to bylo, kdyby

...jste dokázali porozumět tomu, co v tuto chvíli ten druhý prožívá a najít způsob jak zvládnout situaci společně?

...občas přišly bouře, ale vy jste věděli jak je překonat a mít opět harmonický vztah?

...jste se uměli v klidu domluvit na každodenních povinnostech a díky tomu cítili vzájemnou oporu?

...jste mohli oba dělat to, co vás baví a díky tomu se těšili na společně trávený čas ve dvou i s celou rodinou?

...jste našli soulad v intimitě a cítili lásku ve slovech i fyzicky a přestali se bát, že do vašeho vztahu vstoupí někdo třetí?

...jste si byli blízcí a byli i partnery, nejen rodiči. Díky tomu byste vytvářeli příjemnější rodinnou atmosféru?

...ta současná krize se stala odrazovým můstkem pro zlepšení vztahu?

Líbilo by se vám to, ale moc nevěříte, že by se váš vztah mohl proměnit?

Rozumím tomu, je to častá obava, kterou se mnou klienti sdílí. A právě jejich příběhy jsou důkazem, že změna je možná.

Zvědomění, že v konfliktních situacích s partnerem reaguje stejně, jako kdysi vůči matce, ukázalo klientce, že je to vzorec, který ji tíží. Společně jsme našly způsob, jak to změnit. Při hádkách přestala cítit bezmoc a dokáže se postavit sama za sebe, aniž by ublížila partnerovi.

Žít v láskyplném vztahu je dovednost, která se dá naučit a můžete to zvládnout i vy díky

PROVÁZENÍ PRO PÁRY

  • Při vyprávění vašeho příběhu zjistíte, co už jste spolu zvládli, co vám funguje a co konkrétně potřebujete změnit.
  • Skrze různá cvičení odhalíme, jaké nefunkční vzorce si sebou nesete z dětství i z předchozích vztahů a najdeme cestu jak vytvořit nové návyky, které vás budou sbližovat.
  • V bezpečném prostředí koučovacích setkání se naučíte spolu sdílet váš pohled na svět a to, jak věci prožíváte a co je pro vás důležité. Zároveň si osvojíte dovednost naslouchat druhému bez kritiky a díky tomu najdete nová řešení pro vaše konfliktní situace.
  • Díky využití principů lásky ve vašem každodenním životě, zažijete sblížení.

Jak vypadá vztahový koučink podle metody, kterou používám?

  • Koučink a vztahový mentorink v jednom
    Koučování, založené na metodě francouzské vztahové koučky Florence Escaravage, spojuje klasické koučování, kdy vás vedu skrze otázky, abyste našli svoje řešení, a předávání principů fungování vztahů. Díky tomu nemusíte všechno sami vymýšlet a můžete rychleji dosáhnout cíle.
  • Nejste na to sami
    Když máme situaci, která se nám vrací, často nejsme schopní vidět cesty k řešení. Koučování vám pomůže získat nový pohled na situaci.
  • Principy jsou univerzální, ale řešení je šité na míru
    Ve vztahu jste dva jedineční lidé a váš vztah tuto vaši jedinečnost odráží. Využijeme principů fungování vztahů pro hledání konkrétního řešení pro vás dva, tak aby vám v tom bylo dobře.

Proč do toho jít se mnou?

Jmenuji se Krisztína Pavlíčková vedu ženy, mámy malých dětí k láskyplným partnerským vztahům pomocí otázek a principů lásky.

Při koučování využívám metodu francouzské vztahové koučky Florence Escaravage, u které jsem absolvovala výcvik pro kouče a získala certifikát.

Florencina metoda spojuje klasické koučování, kdy vás vedu skrze otázky, abyste našli svoje řešení, a předávání principů fungování vztahů. Díky tomu nemusíte všechno sami vymýšlet a můžete rychleji dosáhnout cíle.

Během koučovacích sezení i v šestiměsíčním programu jsem už klientky podpořila v různých vztahových situacích.  Řešily jsme spolu nesoulad v intimitě, jak srozumitelně a laskavě vymezit svoje hranice, nebo jak překonat odlišný pohled na organizaci rodinných výletů.

Mojí velkou školou je i můj vztah s manželem. Spolu jsme překonali spousty překážek.

Zvládli jsme narození naší dcery, kdy jsem vnímala velkou propast mezi námi a bála jsem se, že mě manžel opustí. Musela jsem se naučit vystoupit z příběhů ve své hlavě a začít mluvit s ním.

O pár let později mezi námi vyvolal velký konflikt můj hubnoucí plán, kdy jsem se cítila nepochopená.

Velmi dlouho se nám nedařilo najít řešení na situace, kdy jsme byli oba utahaní a měli zcela opačné potřeby.

Letos slavíme dvanáct let společného láskyplného života. Za ty roky, a hlavně díky koučovacímu výcviku, jsme se naučili být zvídaví a sdílet. Dnes jsme ve vztahu sami sebou a zároveň jsme si mnohem blíž než kdysi na začátku, kdy jsme byli na sebe neustále nalepení.

Jak to bude probíhat:

VSTUPNÍ ROZHOVOR

  • Klikněte na tlačítko "požádat o nezávazný vstupní rozhovor," zobrazí se vám krátký dotazník, který prosím vyplňte. Pomůžete mi tím se na naše setkání připravit a naladit se na vás. Po vyplnění dotazníku se vám ozvu a najdeme vhodný termín a čas na krátký online rozhovor.
  • Popovídáme si o vaší současné situaci a o tom, kam byste rádi váš vztah směřovali.
  • Pokud budeme ladit, podrobně vám představím Koučovací provázení a na co se při spolupráci zaměříme, abyste dosáhli svého cíle. V opačném případě se v přátelském duchu rozloučíme.

KOUČOVACÍ PROVÁZENÍ

  • Pokud se do změny pustíme společně, domluvíme se na první konzultaci, kde stanovíme cíl vaší cesty a jaké kroky k němu povedou.
  • V rámci provázení nás čeká 12 online setkání a akční kroky v mezičase, které vám pomůžou využít teorii v praxi vašeho vztahu.

PILÍŘE KOUČOVACÍHO PROVÁZENÍ

  • Co přinášíte do vztahu - jaká máte limitující přesvědčení, vzorce, které vám neslouží, ale také v čem jste jedineční
  • Jak řešíte konfliktní situace - jaké máte typické hádky, jak spolu mluvíte, jak umíte najít řešení
  • Jak pečujete o váš vztah - čas ve dvou, o čem spolu mluvíte, jak vám to funguje v posteli

Co na koučink se mnou říkají klienti?

Koučink s Krisztínou byl pro mě velice přínosný. Krisztína umí svým přístupem druhého laskavě a zároveň konkrétně vést. Pomohla mi na můj zacyklený partnerský vztah nahlédnout láskyplněji a tím zlepšit komunikaci k partnerovi, sobě i k našemu synovi. Ukázala mi cesty, techniky a nástroje, které jsem nedokázala sama vidět. Koučink doporučuji všem, kteří jsou nešťastní či nespokojení ve vztahu a neví, jak dál. Krisztíno, moc Ti děkuji, pomohla jsi mi!
PetraMaminka na mateřské
Hodinový online koučink s Krisztínou byl "nakopávací" ve všech směrech. Užila jsem si pozorné a nepřerušované naslouchání, citlivě kladené otázky a hlavně rozuzlování situace ve vztahu s partnerem v sešívané rodině. Pomohla mi pojmenovat, co chybí našemu hlubšímu propojení, a sestavily jsme část otázek, kterými nahradit převažující komunikaci o logistice domácnosti. Děkuji a doporučuji koučink každé ženě, abychom lépe a pohodověji zvládaly péči o malé dítě, vztah a samy sebe 🌸
Mgr. Zuzana StrachoňováMáma a OSVČ na volné noze
Děkuji za úžasný „nakopávající," a přesto nehodnotící rozhovor. Díky absolutnímu nehodnocení (za které Vám velmi děkuji) jsem k Vám získala velkou důvěru. Zjistila jsem, že tento styl, kdy pomocí Vašich otázek docházíme k možnostem řešení, je mi velmi blízký. Také zavzpomínat na začátky vztahu, kdy nebyly ještě žádné „problémy“ bylo velmi osvěžující. Otázky, které jste mi pokládala, mě dokázaly vyvést z každodenního kolotoče. Od té doby, co se narodil syn, jsem se ještě takto nezastavila a nezamyslela nad situací. Velmi Vám děkuji za Váš čas a podporu. ❤️
AnetaMaminka na matřeské
Vybrala jsem si Kristy jako koučku z důvodu osobní sympatie, oslovil mě její příběh. Kristy je velmi lidská a příjemná, nesoudí, nehodnotí cítím se u ní opečovaná bezpodmínečnou láskou jako od mámy a v bezpečí. Čekala jsem klasické rady a tipy, které jsou obecné, protože jsem si toho prošla opravdu hodně, ale její moudrost mě překvapila. Vnímala jsem pochopení, a její vhledy byly na místě a opravdu vedly k zamyšlení a obratu. Změnila jsem na určité věci pohled a tím se situace pro mě v mnohém doma proměnila. Moc doporučuji jeji služby, protože pro mě je její autenticita a otevřenost to, proč jsem si ji vybrala. ❤️
Ruzena JanskaThe Buddhist Meditation Teacher
Velmi efektivně strávený čas. Konkrétní rady přímo pro mě a vztah s mým manželem, které jsem již využila a myslím, že to pomáhá. Máme s manželem ještě hodně co na sobě pracovat, co se týká komunikace. Koučování mě navedlo na správnou cestu a taky mi dodalo spostu pozitivní energie a chuť na sobě pracovat. Předtím už jsem ztrácela víru, a myslela jsem si, že se musím smířit s tím, jak to u nás doma funguje.“
PetraSoftwarový tester

Najděte cestu z krize, odhalte překážky na vaší cestě za láskyplným vztahem, naučte se zvládat vaše konflikty a pečovat o vztah, i když máte málo času a energie.